Tuinadvies

Tuinadvies is advies op maat voor je tuin, zonder dat daarbij een volledig uitgewerkt plan noodzakelijk is. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor een tweede opinie, om jouw zelf ontworpen schets eens na te kijken, een beslissing mee te helpen nemen, enkele tips te krijgen om je tuin te pimpen, concrete plantenvoorstellen... Bij tuinadvies geef je zelf het proces niet volledig uit handen maar krijg je enkele tips om daarna zelf weer verder vooruit te kunnen.

 

Een sessie tuinadvies kost 500€. Daarvoor krijg je mij ongeveer 2.5u ter beschikking. Binnen de straal van 10km worden geen verplaatsingskosten gerekend. Woon je verder, dan betaal je 1€ per km extra. Om die tijd optimaal te gebruiken, krijg je wel wat huiswerk vooraf (zoals je tuin opmeten en tekenen, een lijstje van je wensen maken...) 

Je kan in die tijd al je vragen stellen en we werken samen enkele schetsen uit, bekijken je mogelijkheden, kijken we naar de bodemsamenstelling om eventueel enkele plantenvoorstellen te doen of geven we jouw ontwerp een creatief extraatje.

 

Ben je geïnteresseerd in tuinadvies? Neem dan gerust eens contact op voor meer informatie of om een afspraak vast te leggen.

Tuinontwerp

Een tuinontwerp is een uitgebreid proces van enkele weken tot enkele maanden waarin een volledig plan van structuur, technieken en beplanting wordt uitgewerkt. Omdat dit een veelzijdig plan is, is de duur en intensiteit ook langer dan tuinadvies. 

Ben je geïnteresseerd in een tuinontwerp? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.